Blogi

Numero 73 – paras numero

Ehdokasnumerot on nyt arvottu. Erityisiä toivomuksia arvan osumisesta tietyllä tavalla aina löytyy. Esimerkiksi kestosuosikki 42 on hyvä luku. Samoin 64, 128 tai joku muu tasaluku. Kuitenkin kohdalleni osui paras mahdollinen numero, jos uskomme Sheldon Cooperia, ja miksi emme uskoisi:

The best number is 73. Why? 73 is the 21st prime number. Its mirror (37) is the 12th and its mirror (21) is the product of multiplying 7 and 3. … In binary, 73 is a palindrome, 1001001 which backwards is 1001001.

Eiköhän viimeistään tuon perusteella valintani ole jo taputeltu!

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>